Kirsi jogurtikook
Taigen
5 dl jahu
1,25 dl tuhksuhkrut
0,5 tl soola
170 g võid
0,5 dl vett
Täidis
300 g kirsse
200 g jogurtit
100 g valget šokolaadi
1 muna
Valmistamine
Sega jahu, tuhksuhkur, sool ja või sõrmeotstega näppides ühtlaseks puruks. Lisa vesi ja sega ühtlaseks taignaks. Suru taigen vormi põhja ja servadesse. Küpseta 225 kraadises ahjus 15 minutit. Jahuta. Sulata šokolaad ja sega jogurti hulka. Lisa muna ja sega läbi. Vala jogurtisegu põhjale ja tõsta kirsid peale. Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit. Lase jahtuda. Ja siis maitse, kas kõlbab. :)
Kallis Regina, suur, suur aitähh! Ootan sind juba väga koju, et sa mulle selle koogi ise küpsetaks:)
ReplyDelete